Afslibning af gulve

Afslibning af gulve - Giv nyt liv til dit hjem

Afslibning af gulve - Giv nyt liv til dit hjem

Afslibning af dit gulv – Optimér udseendet af dit hjem 

Med mere end 20 år i branchen, er forkærligheden for gode materialer og godt håndværk gået i arv. Disse værdier er blevet videreført, fra generation til generation og vi værdsætter de gammeldags fremgangsmetoder.

Derfor kan du hos os være sikret et flot og professionelt resultat, hvad enten du ønsker en almindelig slibning af dine gulve, eller en mere omfattende og dybdegående afhøvlning.

Vi tager os selvfølgelig også af efterbehandlingen, hvilke materialer vi benytter, afhænger af dit ønske til resultatet. Eksempler på typer af efterbehandling, kunne være i form af lak, olie, lud eller sæbebehandling.

Inden vi påbegynder processen af at fornye dit gulv, kommer vi gerne ud og ser det. Derfra kan vores professionelle medarbejdere så vurdere, hvilke maskiner og typer af behandling, som vil give dig det mest optimale og holdbare slutresultat. 

Vi benytter kun maskineri af højeste kvalitet, til udførelsen af vores arbejde. På den måde ved du  at du er i trygge hænder hos os og at remedierne brugt til dette, er de bedste som findes på markedet.

Dertil kan vi desværre ikke love at det ikke kommer til at støve, men det er fordi de virker. Derfor anbefaler vi primært gulvafslibning inden indflytning, hvis dette er en mulighed. Hvis ikke, er dette en detalje som er vigtig at tage højde for. Skulle det ske at dine paneler, trapper eller terrasse kommer til at se lidt slidte ud, efter optimeringen af dine gulve, så frygt ikke. Vi kan sagtens give dig et samlet tilbud, så alle de opgaver du ønsker at få udført på træværket i dit hjem. Hvis du ikke er sikker på hvilken type behandling, netop dine gulve vil have mest nytte af, så vil vi med glæde tage et uforpligtende snak og give dig den rette vejledning.

Ønsker du at vide mere omkring gulvafslibning og mulighederne for dette? Så kan du med fordel se med her, for mere information.