maler næstved

Mal din bolig før du sælger

Mal din bolig før du sælger

editorial

Der er meget du selv kan gøre for at gøre din bolig mere salgsbar. Inden du kontakter en ejendomsmægler og inden de kommer og prisfastsætter din bolig og tager billeder er der meget du kan gøre for at gøre din bolig langt mere interessant.

For det første er det en rigtig god ide at få ryddet op. Inde som ude. Har du ting liggende på din grund så få ryddet op og smidt ud, med hård hånd, Det skal alligevel gøres, så hvorfor ikke nu. Det vil gøre din flytning lettere når den tid kommer. 

Ved siden af oprydning så få slået græsset og få fjernet det værste ukrudt. Har du ikke overskud til selv at gøre det så få en gartner ud en dag eller to. Det er penge der er givet godt ud. Køb også et par planter der blomster efter årstiden, så din have ser indbydende ud.

Få malet dine vægge

Indvendig er der også en del du kan gøre for at få evt. købere til at sige ja tak til at købe din bolig. Igen start med at få ryddet op. De fleste af os er samlere og inden man ser sig om er der kasser, reoler mm der er fyldt op. Gå det igennem og smid ud. Her kan du også rolig smide ud med hård hånd. Ideen er, at du skal få en rummeligt og lys bolig. 

Derfor er det også nødvendigt at du får malet. En nymalet bolig ser alt andet lige mere indbydende ud end en hvor det er år siden der sidst er blevet malet. Det gælder om at få en evt. køber til nemt at kunne forestille sig, hvordan deres egne møbler kan stå i boligen. Du kan evt. søge på maler næstved.

Husk at kontakte flere malere og få et tilbud, inden du siger ja en en af dem.