asus oplader

Håndtering og opbevaring af en Asus oplader

Håndtering og opbevaring af en Asus oplader

Det er slet ikke ligegyldigt, hvordan du opbevarer og håndterer din Asus oplader, hvis du gerne vil have, at den skal kunne holde i langt tid og bruges længst muligt, uden den skal hen at repareres, eller det bliver nødvendigt at udskifte den.

Langt de fleste, der bruger en Asus, vælger at have deres oplader tilsluttet hele tiden, for selvom der er god batteritid på sådan en maskine, så oplever mange, at maskinen går i dvale, sænker lyset eller lignende, hvilket de ikke agter at ændre på, da de på den måde kan spare strøm.

Men når opladeren er koblet til hele tiden, så kan man være sikker på, at der hele tiden bliver tilført strøm til computeren.

Husk dog på, at mange elektroniske apparater har godt af at opleve at løbe tør for strøm og blive ladt helt op. 
Så når du har en dag, hvor du ikke skriver vigtige dokumenter, opgaver eller arbejder med din Asus, så prøv at lade den gå ud.

Men angående de gode forslag til, hvordan du sørger for, at opladeren kan holde sig længst tid, så handler det om, at du er skånsom ved den hver gang.

De fleste Asus-opladere består af to komponenter, hvor den ene del er selve opladeren, der kører ud fra maskinen, den anden del er koblet til opladeren og videre til et stik, og disse to dele kan skilles ad.

Er man smart, så opbevarer man ens Asus og opladeren sammen, så man ikke mister de to ting eller aldrig kan finde dem.

Sørg for, at du ikke vikler dem sammen og brug den ofte medfølgende strop til at snore dem sammen, så du ikke vrider ledningerne sammen om dem.

Lad heller ikke opladeren ligge frit fremme på et gulv, hvis du kan undgå det, hvor folk kan falde over den – så kan man opleve at ens Asus også ryger på gulvet.

Husk desuden at rense opladeren for skidt og støv, når den så tit ligger i gulvhøjde.