facadeskilte

Sådan piller du facadeskilte ned igen

Sådan piller du facadeskilte ned igen

Der er blevet lavet en del indlæg om, hvordan man sætter ens facadeskilte op, og det er også et lidt pertentligt arbejde at udføre, da man skal planlægge, hvordan man gør det næsten fra mindste detalje, så man ikke ender med at ødelægge noget eller kommer til at tabe skiltet.

Desuden skal man jo også være sikker på, at de facadeskilte sidder forsvarligt sat op, om man så selv gør arbejdet eller får andre professionelle til at gøre det.

Skiltene skal jo gerne sidde godt nok til at kunne modstå vind, vejr, storm, varme, kulde, slitage og mere i en rum tid, men som nævnt er der skrevet en del om dette før.

Så man tænker måske, at manglen på artikler om den slags med at få facadeskiltene ned drejer sig om, at tyngdekraften vel kan klare det meste for en, og det er lettere arbejde end at sætte op.

På nogle områder er det skam også det nemmere at gøre, men i og for sig handler det stadig om, at man sørger for at planlægge nedtagningen godt nok.

Man kan jo ikke bare begynde at skrue skiltet ud af facaden i den ene side og arbejde sig indad til den anden side, for så vil tyngepunktet, der ændrer sig, resultere i, at skiltet falder ned og eventuelt river dele af facaden ud, og skiltet samt facaden går i stykker.

Desuden skal man huske at spærre området af, hvor man skal tage skiltet ned, så folk ikke går ind under skiltearbejdet.

Helst skal man være flere om at udføre arbejdet, så nogle kan holde, mens man skruer skiltet ud, hvis det for eksempel er sat fast med skruer.

Husk desuden at have robuste stiger, godt udstyr og materialer med jer og udfør det i godt vejr, hvis I altså ikke vælger at få andre til at gøre det for jer.