Røntgen Herning

Røntgenundersøgelser til dig der kommer fra Herning

Røntgenundersøgelser til dig der kommer fra Herning

Har din læge henvist dig til en røntgen- eller ultralydsundersøgelse – og søger du således en klinik til røntgen i Herning? Så kan du med fordel tage turen til Aarhus og lade RøntgenKlinikken forestå din undersøgelse. Du kan nemlig frit vælge RøntgenKlinikken hvis du er bosat i Region Midt og har en gyldig henvisning fra din praktiserende læge eller speciallæge.

Hvem er RøntgenKlinikken?

RøntgenKlinikken er en professionel røntgenklinik i Aarhus. Med sin centrale beliggenhed i Speciallægernes Hus i Morten Børupsgade i hjertet af Aarhus Midtby er RøntgenKlinikken nem at komme til med offentlig transport samt på gåben eller på cykel.

Der ud over er der meget kort ventetid på røntgen undersøgelse og ultralyds undersøgelse – til standard undersøgelser kan du faktisk komme til samme dag som du får din henvisning fra en praktiserede læge eller en speciallæge.

Hvad kan RøntgenKlinikken tilbyde?

Hos RøntgenKlinikken kan du få foretaget alle former for billediagnostik i form af røntgen eller ultralyds undersøgelse. Afhængig af problemets karakter og omfang, og af hvad din læge har specificeret i sin henvisning, vil du på RøntgenKlinikken blive undersøgt ved hjælp af avanceret røntgen eller ultralyds udstyr.

Hos RøntgenKlinikken finder du udelukkende faguddannede radiografer og dygtige røntgen læger som står klar til at give dig den bedst mulige undersøgelse ved anvendelse af top moderne udstyr til undersøgelse og diagnosticering. Klinikken indeholder to rum til røntgen undersøgelse og to rum til ultralyds undersøgelse – alle fire udrustet med top of the line apparatur, betjent af dygtigt og erfarent personale.

Uanset om du skal have foretaget en røntgen undersøgelse af en mulig skade på et led eller på en knogle, eller om du skal have skannet din livmoder ved hjælp af ultralyd i forbindelse med graviditet kan RøntgenKlinikken tilbyde den mest kompetente undersøgelse.

Du kan læse mere om RøntgenKlinikken på klinikkens hjemmeside roentgen-klinikken.dk