Røntgen Randers

Hvor kan jeg få røntgen i Randers?

Hvor kan jeg få røntgen i Randers?

Når du er kommet til skade, eller opdager uforklarlige smerter eller ubehag i kroppen, er det selvfølgelig vigtigt, at du bliver undersøgt af en læge. Din egen praktiserende læge vil være første skridt på vejen. Hvis han eller hun vurderer at vedkommende ikke er i stand til at stille en tilstrækkelig diagnose vil du få en henvisning til en speciallæge som er bedre rustet til at håndtere et problem.

I tilfælde af at du eksempelvis oplever hævelser, misfarvninger, smerter og immobilitet omkring et led kan der være tale om en skade som kræver lidt ekstra hjælp for at hele. Der kan være tale om et brud, en fibersprængning i en muskel eller en skade på et ledbånd, en sene eller et af de andre ligamenter i dine led.

En sådan skade vil kun kunne konstateres ved hjælp af en røntgen eller ultralyds undersøgelse – og derfor vil din læge i så tilfælde henvise dig til en røntgenklinik.

Hvor finder jeg en god røntgenklinik i Randers?

Er du bosiddende i Randers, Favrskov, Hedensted, Herning, Holstebro, Horsens, Ikast, Brande, Lemvig, Norddjurs, Odder, Ringkøbing, Skjern, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Struer, Syddjurs, Viborg, Aarhus eller oplandet til en af disse byer kan du frit vælge imellem alle røntgenklinikker i Region Midt.

Hvis du ønsker at benytte en røntgenklinik med en central beliggenhed, gode adgangsforhold, kompetent personale og det mes moderne røntgen og ultralyd udstyr kan du med fordel vælge RøntgenKlinikken i Aarhus. Her vil du kunne komme til med det samme, hvis det drejer sig om en standard røntgen eller ultralyds undersøgelse.

Du vil hurtigt få adgang til underøgelsens resultater i form af røntgen billeder eller film optaget med ultralyd. Og al dokumentation samt røntgenlægens objektive fund vil blive kommunikeret videre til din læge, så han eller hun kan træffe de nødvendige forholdsregler.

Bestil tid til røntgen i Randers på roentgen-klinikken.dk